Zamieszczone przez Zuzus
[O2] kratka w o2fl-przejście do kabiny przez podłokietnik
Zwiń
X
-
- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
-
-
Zamieszczone przez ZuzusTak, oczywiscie wiem o tym, ale powiem Ci, ze slyszalam od kilku znajomych ze u nich brak kratki konczyl sie po prostu mandatem..- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Odgrzeje temat. Chodzi mi o kratę z furtką na podłokietnik. Mam auto (O2FL Combi MY2011) bez kraty, a kratę planuję kupić i montować ją przed wyjazdem na duże wczasy, załadunek pod dach.
1. Czy montaż takiej kraty będzie prosty (będę miał wszystkie śruby), jednak auto jest fabryczne.
2. Jak to się montuje - podłoga, oparcie, słupki. Czy coś trzeba wiercić?
3. Czy da się ją bez problemu wyjmować/wkładać ?
4.Czy to na pewno krata od Combi
W załączeniu zdjęcie kraty.Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiul3. Czy da się ją bez problemu wyjmować/wkładać ?
a po co montujesz kratę?
jesli chodzi o zabezpieczenie przed bagażem to są siatki przegradzająceprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Ale i tak wydaje mi się, że ta siatka będzie wygodniejsza. Cały czas jest w samochodzie, masz jakaś sytuację awaryjną i ją po prostu zakładasz, a z ta kratą to jedzie po to żelazo, nosisz z piwnicy, montujesz itp. a z siatką, montujesz raz i używasz kiedy tylko chcesz. Ja bym zainteresował się siatką.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekA pamiętasz może jak było to klasyfikowane? za co dostawali ten mandat?
Oczywiście sprawa kratek i mandatów za ich brak zależy mocno od skrupulatności policjantów, ale słyszałem też o zagrożeniu skierowaniem do skarbówki zawiadomienia o możliwości popełnienia przestępstwa skarbowego (w postaci wyłudzenia nienależnych zwrotów podatków - w tym przypadku pełnego odliczenia VAT od zakupu i paliwa). Nie słyszałem o konkretnych przypadkach, więc nie wiem, czy to tylko teoria, czy rzeczywiście jest się czego obawiać.:
: Beżowa Turbokrowa MORE Power :twisted:
:
: Było 177KM/264Nm powered by Skoda Auto
: Jest 218KM/309Nm powered by Rogalotti
:
Komentarz
-
-
misiul, nie wiem co masz na myśli mówiąc o wierceniu w dachu
ja myslałem o czymś takim
(tylko do Octavii)
nie wymaga żadnego wiercenia- montuje się zaczepy plastikowe w podsufitkęprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, z tego co ja wiem to trzeba dokupić odpowiedni haki od SkodaAuto dla Octavii, potem odpowiednie nacięcie podsufitki ,montaż rolety (siatki), na koniec możemy ją zaczepić we wmontowane haki.
Niestety Skoda nie wyposaża w ten gadżet aut, jeśli nie zamówisz rolety za 600 zł w fabryce.
Popraw mnie jeśli się myle.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiultrzeba dokupić odpowiedni hakiZamieszczone przez misiulnacięcie podsufitki ,
spytaj na forum ilu kolegów ma problemy po montażu tej kraty
Zamieszczone przez misiulmontaż rolety (siatki)
mimo wszystko wolałbym mieć w aucie coś takiego niż to metalowe coś
ale są jeszcze takie kratki rozpórkowe
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz